Kilpailulainsäädäntö

Taloudellisen analyysin osaamista

Faktapohjaista taloudellista analyysia

Kilpailulainsäädännön soveltaminen edellyttää usein taloudellista analyysia. Tunnistamme perustellut taloudelliset argumentit, ja tuemme asiakkaitamme läpi prosessin, oli sitten kyse asiantuntijaraporttien laatimisesta, keskusteluista viranomaisten kanssa tai oikeusprosesseista.

Tiimillämme on kokemusta 20 vuoden ajalta hyvin monelta toimialalta ja kaikentyyppisistä tapauksista, oli kyse sitten yrityskauppavalvonnasta, MMA-kysymyksistä tai esimerkiksi valtionapukysymyksistä ja sääntelystä.

Hyödynnämme ajantasaisia kvantitatiivisia menetelmiä aina kun mahdollista. Ekonometria ja mallintaminen ovat usein keskeisessä roolissa työssämme.

 

Sovi TempLecon online-esittely

TempoLecon hyödyt
TempoLecon hyödyt

Keskeisten argumenttien tunnistaminen keskiössä

TempoLecon menetelmät

Menetelmät sovitettava jokaisen tapauksen mukaan

TempoLecon uskottava kumppani

Tulosten uskottava viestintä

Miksi Tempo?

TempoLecon hyödyt

Kattavin kokemus 

Olemme toimineet markkinoilla jo 20 vuoden ajan. Tämän on mahdollistanut ainoastaan asiakkaidemme tyytyväisyys työhömme ja saavutetut tulokset.
TempoLecon hyödyt

Monialaisuus

Taloudellinen analyysi nojautuu taloustieteeseen. Käytännön tapauksissa tarvitaan kuitenkin usein huippuosaamista esimerkiksi laskentatoimen ja rahoituksen alueilta.
TempoLecon hyödyt

Tulokset

Meillä on usealle vuosikymmenelle ulottuvat referenssit asiakkaidemme kannalta menestyksekkäistä tapauksista. Olemme käytännössä testattu vaihtoehto.
TempoLecon kilpailulainsäädäntö
TempoLecon Helsinki

TEMPO LECON

OTA YHTEYTTÄ

Ota yhteyttä
Varaa palaveriaika