Yritys

Tutkimuksellista kehittämistukea yrityksesi menestykseen

Suomen kattavinta osaamista?

Meillä on Suomen pisin ja kattavin kokemus taloustieteellisen osaamisen soveltamisesta käytännön haasteisiin. Tarinamme ei siis ihan sellaisenaan mahdu tähän, mutta kerromme siitä mielellämme lisää.

DatumPuls tarjoaa tutkimuksellista kehittämistukea yrityksen menestykseen vaikuttavien sisäisten ja ulkoisten tekijöiden tunnistamisessa ja niihin vaikuttamisessa. Olemme  kymmenien vuosien ajan toimineet akateemisessa tutkimuksessa, Suomen suurimpien yritysten kanssa sekä julkishallinnon kehittämisessä. Yhdistämme tutkittua tietoa käytännön kokemukseen sekä moderneihin tilastollisiin menetelmiin.

 


Top 200 -yritysten kumppani

perusteellisempaa tarkastelua

Meille konsultointi ei tarkoita vapaamuotoista visiointia vaan tutkitun tiedon hyödyntämistä teoria- ja menetelmäosaamisella asiakkaan tavoitteiden saavuttamiseksi.  DatumPuls on suunnattu yrityksille ilman toimialarajoitteita.

Osa Tempo-yhtiöitä

Yli 200 laajaa hanketta 

DatumPuls on Tempo-yhtiöiden sisaryritys. Tempo yhtiöt ovat noin 15 vuoden aikana toteuttaneet toista sataa laajaa hanketta kilpailuoikeuden soveltamisessa sekä julkishallinnon kehittämisessä. Tempon asiakkaana on ollut osa Suomen suurimmista yrityksistä sekä valtaosa keskeisistä ministeriöistä ja huomattava määrä kuntia.

HAPPOTESTAA YRITYKSESI STRATEGIA SOTAPELILLÄ

Kyllä, haluan kuulla lisää

 Millä eväillä sinä lähdet sotaan?

Liike-elämässä unohtuvat joskus pelin raakuus ja säännöt.

Sodankäynti on valitettavan osuva vertauskuva liiketoiminnalle. Intuitiota on hyvä olla, mutta ilman dataa ja "kovaan" tietoon perustuvaa analyysia saatetaan ohjata resursseja väärälle rintamalle ja sortua turhiin liikkeisiin. DatumPuls on soveltanut sotateoriaa ja talousteoriaa yhdistävää lähestymistapaa strategiseen johtamiseen, kilpailuympäristön ympäristöön sekä raakaan kykyyn tuottaa voittoa. 

Tarjoa yrityksesi strategiasta vastaaville konkreettinen, sotateoriaa ja taloustiedettä hyödyntävä ja raikkaalla tavalla erilainen prosessi.

 

Lue lisää 

 

Happotestaa yrityksesi strategia 

Sovi online-esittely. esittelemme konseptimme sekä sen hyödyt sinun yrityksesi johtoryhmälle.

 

Strategian happotestaus sotapeli sisältää

  • Ennakkovalmistelut ja data-analyysit
  • Sotapelivaiheen eri skenaarioista
  • Strategian tilan dokumentoinnin ja kehitysehdotukset
  • Happotestatun strategian Roadmap 2020-2024

Ota yhteyttä: