TempoLecon blogi

Blogi

Tempossa tapahtuu

Oletko se sinä?

Kirjoittanut Toni Riipinen | Jan 18, 2022 11:34:28 PM

Kiitos asiakkaidemme, toimintamme on kasvanut viimeisen vuoden aikana huomattavasti. On aika siirtyä Tempo v.2 maailmaan. 

Etsimme sekä uransa alussa olevia ekonomisteja että kokeneita kehäkettuja. Olemme kiinnostuneita sinusta erinomaisin akateemisin meriitein valmistuva/valmistunut nuori ekonomisti, jonka kiinnostus todennäköisesti kohdistuu mikrotaloustieteeseen ja tilastollisiin menetelmiin. Taustasi ja työkokemuksesi voi olla moninainen, mutta edellytys on itsenäinen ja vastuullinen ote työhön ja tilastollisten sekä ekonometristen menetelmien hallinta. Emme odota pitkää kokemusta taloustieteellisestä konsultoinnista, mutta osaat todennäköisesti suvereenisti Statan kanssa työskentelyn ja mahdollisesti muiden tilastollisten ohjelmien myös (R, SAS jne.). Työ soveltuu erinomaisesti myös opintojen loppupuolella olevalle henkilölle, ja työaika on sovittavissa joustavasti. 

Tämän lisäksi etsimme useita kokeneempia ekonomisteja. Jos olet näyttöjä omaava henkilö relevantilla taustalla, aina kannattaa olla yhteydessä ja keskustella. Etsimme vahvoja itsenäiseen työskentelyyn kykeneviä tyyppejä kaikille kolmelle alueellemme (kilpailu, julkishallinto, yrityskonsultointi). Sopivan henkilön osuessa kohdalle, tarjolla on myös tulosvastuullisia positioita, niihin liittyvine kompensaatiorakenteineen. Omaat todennäköisesti taustaa esimerkiksi tutkimuslaitoksista, relevanteista kilpailijoistamme, julkishallinnosta jne. Näihin rooleihin edellytys on aiemmat näytöt kyvystä myydä ja toteuttaa vaativia projekteja. 

Aivan juuri sinä, jos olet kiinnostunut osallistumaan Suomen pisimpään tarinaan alallamme, ja ymmärrät mitä tarkoittaa yrittäjäpohjainen toimintakulttuuri vapauksineen ja vastuineen, ehdottoman luottamukselliset yhteydenotot voit ottaa suoraan minuun toni.riipinen@tempolecon.fi (0400 239 871).

Written by Toni Riipinen

Tuoreimmat

Aiheet

Tilaa blogimme